Skip to main content

Journal

House of sea is opgericht door Silvie Mateljan, auteur van Soulpedition. Het begon met een boek en het evolueerde naar een uitgeverij en meer. Een onafhankelijk publishing & mediahuis dat innerlijk avontuur ademt en dat anderen inspireert en aanmoedigt om hun meest authentieke en avontuurlijke leven te leiden.

Het is een plek voor de innerlijke avonturiers, voor zoekers en dromers, voor de ontdekkingsreizigers van het leven.

Welcome home. 

WE ARE HERE TO EXPLORE

WHAT

Wij geloven in de kracht van verhalen en beelden. Ze kunnen ons raken, motiveren en inspireren.

En het is net dàt wat we jou willen brengen. Avontuur voor je geest in de vorm van boeken en yoga voor je brein met onze notebooks. Innerlijk avontuur is het soort beleving dat ons doet groeien als mens en we hopen je zo te kunnen inspireren voor grote avonturen, maar zéker ook de kleine avonturen.

En dat allemaal doen we met respect voor mens en natuur.  Dus ja, onze notebooks zijn wat duurder, en ja, we vragen verzendkosten. Want wij geloven in samenwerkingen waarbij we willen investeren in mens, natuur en een duurzame economie.

 

TOGETHER

Dit is een huis gebouwd dóór en mèt avontuurlijke vrouwen.

Silvie Mateljan

Oprichter house of sea, auteur van Soulpedition. Verslaafd aan zee en bergen en durft al eens in ijskoud water springen boven de poolcirkel.

Elke Treunen MAFF

Design en cooking. En als het even kan de twee samen. Elke gaf house of sea letterlijk vorm en zet dromen om in boeken. Durft al eens groenten pekelen en er dan foto’s van nemen.

https://www.maff.be/

Monica Monté

Fotograaf en communicatieconsultant. Durft al eens te gaan surfen met een camera, te liggen onder een rijdende mountainbike en op expeditie te gaan voor de perfecte foto.

http://www.studiomonte.be

Gewone vrouwen, die gewone en soms ook wel coole dingen doen.

FOR YOU

Onze missie: Inspire YOU to EXPLORE life.

House of sea is opgericht om jouw innerlijk avontuur aan te wakkeren, zodat jij ten volle mag ontdekken wat het leven voor jou in petto heeft.

Wij beschouwen onze missie geslaagd, wanneer jij je innerlijke oceaan voelt bewegen.

Dus, welkom. Ga rustig zitten. Lees een boek. Neem nota. En ga op avontuur.

YOU ARE HERE TO EXPLORE