Skip to main content

Slide SHOP NOW SHOP NOW

House of sea is hét huis voor de innerlijke avonturier.

Onze missie: Inspire YOU to EXPLORE life!

We follow purpose. We publish adventure. We inspire to LIVE.

DISCOVER

NEW Collab BOSSY Magazine x House of sea

Samen avontuurlijk ondernemen!

Met Soulpedition hebben wij een boek dat aanzet om te reflecteren over je eigen leven en Bossy lanceerde een werkboek om te reflecteren over je business. Beiden willen we jou inspireren om je meest avontuurlijke leven te leiden.

Match made in heaven!

 

 

SOULPEDITION. Silvie Mateljan

(Her)ontdek wie je bent en
leef je meest avontuurlijke leven!

Het boek dat je inspireert om je hart te volgen en dat bewijst dat het ook écht kan! Een verhaal dat je activeert om je eigen expeditie te gaan leven.

#crossover non-fictie/fotografie/travel/design #burnout/goudenkooi/innerlijkavontuur

DISCOVER

Jouw Limited edition notebook 

Van papierafval naar een uniek notebook.  Wist je dat er bij het drukken van ons eerste boek Soulpedition zo’n 1500 vellen papier gebruikt werden voor het correct instellen van de drukpersen? En dat die bedrukte vellen normaal gezien gewoon op de stapel papierafval gegooid worden?

Wel, dat vonden wij nu echt zonde!

WE HAVE NEWS

Avonturier gaat in zee met house of sea

Je vraagt je misschien af: wanneer komen er nieuwe boeken? Wel, good things take time, en geloof ons, op het volgende boek wil je wel even wachten!

We hebben een topper die met ons graag een nieuw avontuur wil aangaan.  En deze persoon weet wat avontuur is, dus dat belooft! Volg zeker onze instagram pagina voor updates!

 

#comingsoon #holdontoyourhorses

About us

House of sea is opgericht door Silvie Mateljan, auteur van Soulpedition. Het begon met een boek en het evolueerde naar een uitgeverij en meer. Een onafhankelijk publishing & mediahuis dat innerlijk avontuur ademt en dat anderen graag wil inspireren en aanmoedigen om hun meest authentieke en avontuurlijke leven te leiden.

Dit is een huis gebouwd dóór en mèt avontuurlijke vrouwen.