Skip to main content

About us

House of sea is opgericht door Silvie Mateljan, auteur van Soulpedition. Het begon met een boek en het evolueerde naar een uitgeverij en meer. House of sea is een onafhankelijk publishing & mediahuis dat innerlijk avontuur ademt en dat anderen inspireert en aanmoedigt om hun meest authentieke en avontuurlijke leven te leiden én om hun grootste potentieel te volgen.

Dit is een plek voor de innerlijke avonturiers, voor de ontdekkingsreizigers van het leven.

Welcome home. 

WE ARE HERE TO EXPLORE

WHAT

Onze Missie: INSPIRE. encourage. Rock your boat.

house of sea is opgericht om je te inspireren en aan te moedigen om een leven te leiden vol innerlijk avontuur.

Wij geloven in de kracht van verhalen en beelden. Een kracht die ingezet kan worden om verandering te creëren. Om anderen te raken in hun hart. Om te motiveren en inspireren.

Onze droom: zoveel mogelijk mensen inspireren om te gaan voor hun meest avontuurlijke leven en om hun grootste potentieel te volgen. Om hun stem te laten horen, om hun missie te volgen. Om de zee van mogelijkheden te zien.

Wij zijn house of sea, wij zijn de zee, jij bent de zee.

TOGETHER

Dit is een huis gebouwd dóór en mèt avontuurlijke vrouwen.

Silvie Mateljan

Oprichter house of sea, schrijfster van Soulpedition,  Droomt van een huis aan zee. Verslaafd aan zout water en bergen en durft al eens in ijskoud water springen boven de poolcirkel.

Silvie geeft lezingen en workshops over hoe jij je meest avontuurlijke leven kan leiden. Daarnaast is het haar missie anderen te inspireren om hun meest avontuurlijke leven te leiden. Als Mentor begeleidt ze jou naar je grootste potentieel én naar het grootste potentieel van je boek, visie, droom.

http://www.silviemateljan.com

Elke Treunen

Design en cooking. En als het even kan de twee samen. Elke gaf house of sea letterlijk vorm en zet dromen om in boeken. Durft al eens groenten pekelen en er dan foto’s van nemen.

https://www.maff.be/

Monica Monté

Fotograaf en communicatieconsultant. Eindredacteur Soulpedition. Durft al eens te gaan surfen met een camera, te liggen onder een rijdende mountainbike en op expeditie te gaan voor de perfecte foto.

http://www.studiomonte.be

Fanny Missiaen

Wave coach Fanny zorgt ervoor dat we on-track richting onze dromen blijven surfen met onze voeten stevig in het zand.  Durft al eens een one-way ticket naar Australië te boeken en uit een vliegtuig te springen.

https://www.wavesbyfanny.be/

Caroline Lismont

Fotografie en storytelling. Caro werkte mee aan Soulpedition met haar foto’s en is CRAZY about intieme weddingshoots en elopements. Durft al eens een paar jaar in New Zealand wonen en er werken met paarden.

https://www.carofromthewild.com/

Gewone vrouwen, die gewone en soms ook wel coole dingen doen.

FOR YOU

Onze missie: Inspire YOU to EXPLORE life.

House of sea is opgericht om jouw innerlijk avontuur aan te wakkeren, zodat jij ten volle mag ontdekken wat het leven voor jou in petto heeft.

Wij beschouwen onze missie geslaagd, wanneer jij je innerlijke oceaan voelt bewegen.

Dus, welkom. Ga rustig zitten. Lees een boek. Neem nota. En ga op avontuur.

YOU ARE HERE TO EXPLORE