Skip to main content

About us

House of sea is opgericht door Silvie Mateljan, auteur van Soulpedition. Het begon met een boek en een uitgeverij, dat evolueerde naar een groter verlangen. House of sea is een onafhankelijk communicatie & mediahuis dat innerlijk avontuur ademt en dat anderen inspireert en aanmoedigt om hun meest avontuurlijke leven te leiden door hun grootste potentieel te volgen.

Dit is een plek voor wie zich geroepen voelt om vanuit creatie een impact te maken in de wereld. Voor de innerlijke avonturiers, voor de ontdekkingsreizigers van het leven.

Welcome home. 

WE ARE HERE TO EXPLORE

WHAT

Onze Missie: Help you EXPLORE – CREATE –  INSPIRE.

Wij geloven in de kracht van verhalen en beelden. Een kracht die ingezet kan worden om verandering te creëren. Om anderen te raken in hun hart. Om te motiveren en inspireren.

Onze droom: zoveel mogelijk mensen inspireren om hun stem te laten horen, om hun missie te volgen. Om de zee van mogelijkheden te zien.

Het is onze missie om creatives, artists, ondernemers, coaches en leiders te motiveren om hun missie in de wereld te zetten, hun stem te laten horen en om hun grotere potentieel te ontdekken. Zodat ze dit in de wereld kunnen zetten en op hun beurt anderen kunnen inspireren.

TOGETHER

Dit is een huis gebouwd dóór en mèt avontuurlijke vrouwen.

Silvie Mateljan

Oprichter house of sea, schrijfster van Soulpedition,  Droomt van een huis aan zee met een steiger. Verslaafd aan zout water en bergen en durft al eens in ijskoud water springen boven de poolcirkel.

Het is haar missie anderen te inspireren om hun meest avontuurlijke leven te leiden. Als Mentor begeleidt ze jou naar je grootste potentieel én naar het grootste potentieel van je boek, visie, droom.

http://www.silviemateljan.com

Elke Treunen

Design en cooking. En als het even kan de twee samen. Elke gaf house of sea letterlijk vorm en zet dromen om in boeken. Durft al eens groenten pekelen en er dan foto’s van nemen.

maff.be

Monica Monté

Fotograaf en communicatieconsultant. Eindredacteur Soulpedition. Durft al eens te gaan surfen met een camera, te liggen onder een rijdende mountainbike en op expeditie te gaan voor de perfecte foto.

studiomonte.be

You have a story, a mission within you that can make more impact than you can realize.

FOR YOU

Onze missie: Inspire YOU to EXPLORE your potential.

House of sea is opgericht om jouw innerlijk avontuur aan te wakkeren, zodat jij ten volle mag ontdekken wat het leven voor jou in petto heeft.

Wij beschouwen onze missie geslaagd, wanneer jij je innerlijke oceaan voelt bewegen.

Dus, welkom.

YOU ARE HERE TO EXPLORE